Jan - Diskusní forum na Český kutil.cz
Právě soutěžíme o:
Načítám ...
Žádné výsledky
Hledaný výraz: koupel
Nalezené články:
Český kutil do mailu
reklama
reklama
Pravidla diskuzí

Zakládat diskuze mohou jen zaregistrovaní a přihlášení uživatelé

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.


reklama

Nejnovější příspěvky

Jan

O uživateli

Uživatelské jméno
Jan
Datum registrace
-
Návštěv
6
Poslední aktivita
Funkce
Member

Komentáře

  • Já si nemůžu vynachválit bubnovou sekačku Damson http://www.gardentech.cz/shop/travni-sekacky/bubnove/. Máme na chalupě, trávník vypadá dobře a to ho neudržujeme pravidelně a pečlivě. Navíc trávu pak dávám sousedům pro králiky.
  • Kamarád měl kunu na půdě, kam se prohryzala přes fošnu (kdybych to neviděl, neuvěřím), likvidovala mu slepice. Nakladl tam pasti, do kterých se ji snažil nalákat - kuna byla zasídlená v takovém úzkém tunýlku mezi střechou a samotným prostorem půdy. …
  • Klasický e-shop bych nevolil, většinou o nábytku vědí prd, vlastně jsou jen přeprodejci, kterým dojede zabalená krabice, kterou oni pošlou zase dál - vám. Takže hledej buď přímo stolaře (ale jsou to dost často svérázní lidi, se kterýma je často dlou…
    V diskuzi Eshopy s nábytkem Komentář od Jan 11. říjen 2017
  • Nejrychlejší a nejefektivnější čištění je wapkou. pěkně omyje kamínky a s trochou šikovnosti vytáhne bordel i ze spár.
  • Taky doporučuju truhláře. Sice si něco připlatíte a budete si muset počkat, ale vyplatí se to. Dohlédnete na materiály, máte to podle sebe a přesně. Navíc to není z nejlevnější dřevotřísky a něco to vydrží.
    V diskuzi Eshopy s nábytkem Komentář od Jan 16. srpen 2017


© 2007 - 2018 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.