Eshopy s nábytkem

Zdravím :) vybavuju si pokoj a nechce se mi chodit po obchodech. Neznáte nějaké dobré eshopy s nábytkem? děkuju :)

Odpovědi

my jsme si všechno nechavali dělat tady http://interiery4u.cz/interiery/

Já jsem byla spokojená zde https://www.svis.cz/nabytek/obyvaci-sestavy-a-steny a to jak cenou, tak zákaznickou podporou.

Krásné kancelářské stoly mají třeba zde https://www.acinterier.cz/kancelarske-stoly/ Kupovala jsem si do kanceláře. Spokojenost.

Krásné kancelářské stoly mají třeba zde https://www.acinterier.cz/kancelarske-stoly/ Kupovala jsem si do kanceláře. Spokojenost.

. user avatar Jan

Klasický e-shop bych nevolil, většinou o nábytku vědí prd, vlastně jsou jen přeprodejci, kterým dojede zabalená krabice, kterou oni pošlou zase dál - vám. Takže hledej buď přímo stolaře (ale jsou to dost často svérázní lidi, se kterýma je často dlouhá debata úplně o všem). Nebo zkus nějaký malý obchod, co je nějakým způsobem navázaný na výrobce. Komody, skříně a postele z masivu prodává www.extra-nabytek.cz což byli právě lidi přímo z výroby, jestli jsem to tenkrát dobře pochopil. Každopádně poradili, věděli vše o výrobě a o termínech, když chceš něco navíc.

Hmm... do pokoje nevím, ale jestli budete někdy hledat pár kusů do kuchyně, můžete se mrknout tady. Mám s nimi zatím velmi dobré zkušenosti.

. user avatar Jan

Taky doporučuju truhláře. Sice si něco připlatíte a budete si muset počkat, ale vyplatí se to. Dohlédnete na materiály, máte to podle sebe a přesně. Navíc to není z nejlevnější dřevotřísky a něco to vydrží.

Obchod bych vůbec nevolil.. Kvalita nulová, jedná se o sériovou výrobu a hraje se pouze na výdělek.. Stolař vám to udělá o malinko dražší, ale na mm přesně, odstín si vyberete z mnoha vzorků, kvalita nábytku mnohokrát lepší

Já vám můžu doporučit www.mirjan24.cz. Tady mě překvapili kvalitou i cenou a byli docela milí:-)

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat