reklama

Rajčata sklízíme postupně tak, jak červenají a podáváme v kuchyni

Rajčata sklízíme postupně tak, jak červenají a podáváme v kuchyni
Rajčata před prvními mrazíky otrháme i zelená a plně vyvinutá rajčata, která necháme dozrát při teplotě 18-26 °C.
reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×