reklama

Postup při výrobě

Postup při výrobě
Pokud připravujeme mátový sirup, nesmíme zapomenout na cukr, který působí jako konzervant.
Obrázek je součástí článku:
Mátový sirup

Mátový sirup

Máte plný záhon máty, na zimu na čaj už nasušeno a nové lístečky pořád dorůstají? Zkuste mátový sirup. V létě si ho dáte do vychlazené vody, v zimě do čaje při nastydnutí, bude vám určitě chutnat.


reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×