reklama

Krájení pažitky

Krájení pažitky
Čerstvá pažitka je jedna z nejpopulárnějších bylinek v kuchyni. Výborně se hodí na brambory, jako ozdoba pokrmů, ale hlavně do pomazánek a šlehaného tvarohu.
Obrázek je součástí článku:
Výsev bylinek

Výsev bylinek

Čerstvé zelené koření neboli bylinky povznesou připravované pokrmy o několik tříd výše. Než je shánět po tržištích, kde jsou mnohdy již řádně ovadlé, je praktičtější vypěstovat si je na zahrádce nebo alespoň v truhlíku na okně. Začněte tak, že si nakoupíte a vysejete semínka a předpěstujete sazenice.
reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×