reklama

Tlakový hrnec

Tlakový hrnec
Využití tlakového hrnce při vaření má zejména jeden základní důvod, kterým je rychlost přípravy potravin a tím i ušetřená energie.
Obrázek je součástí článku:
Jaro a Fagor přinášejí do kuchyně barvy a radost

Jaro a Fagor přinášejí do kuchyně barvy a radost

V dnešní době je většina hospodyněk velice vytížená, takže uvítají každou minutu, kterou si mohou ušetřit. A pokud můžeme ušetřit čas strávený v kuchyni, vítáme každého pomocníka s otevřenou náručí. Tlakový hrnec najdeme prakticky v každé kuchyni. Proč? Protože šetří čas. Šetří mnoho času. Vaření s "papiňákem" je opravdu bleskové, je to tedy neocenitelný pomocník. A pokud navíc ještě dobře vypadá, není co řešit. Fagor přichází na trh se zajímavou novinkou.
reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×