reklama

Plynový gril BARBECUE DE LUXE

Plynový gril BARBECUE DE LUXE
Při grilování obecně platí, že čím je maso tenčí, tím musí být blíž ke zdroji tepla. Naopak silnější kousky musí být dál od ohně, aby měly čas se teplým vzduchem dobře propéct. Na gril nasadíme mřížky, tím vzniknou patra, na která pokládáme zeleninu.
reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×