reklama

Potkal jsem švestkové povidlo

Potkal jsem švestkové povidlo
Švestková povidla jsou příjemnou vzpomínkou na léto. V lahvích na zavařování vydrží téměř neomezeně dlouho. Zavařování tohoto ovoce rozhodně neopomeňte.
Obrázek je součástí článku:
Švestkový kompot, povidla či knedlíky

Švestkový kompot, povidla či knedlíky

Letos máme poprvé švestek dostatek. A jsou krásně velké a slaďounké. Musím je nutně uchovat na zimní období. Není nad domácí švestkový koláč ke kávě a dívat se při tom z okna na sněhové závěje. A co teprve domácí povidla. Kupovaná se s nimi nedají srovnávat. A to bychom nebyli kutílci, abychom vám nepřinesli ještě něco navíc.
reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×