reklama

Grilování

Grilování
Jakmile vysvitnou první teplé sluneční paprsky, začíná každoročně z předzahrádek a zelených ploch stoupat vůně lahodných pokrmů z grilu.
Obrázek je součástí článku:
Grilování: křupavé, a přesto šťavnaté

Grilování: křupavé, a přesto šťavnaté

I když je grilování jednou z vůbec nejstarších metod tepelné úpravy masa, neztratilo opékání jídel nad otevřeným ohništěm nic ze svého půvabu ani dnes, v době mikrovlnek a rychlého občerstvení. Přinášíme různé recepty a tipy na grilování.


reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×