reklama

Dílenská bruska

Dílenská bruska
Lepší je brousit ostří nástrojů na dobře upevněné dílenské brusce, nejprve s hrubým brusným kotoučem, nakonec s jemným.
Obrázek je součástí článku:
Údržba nářadí, 2. díl – broušení

Údržba nářadí, 2. díl – broušení

Jestliže je před zazimováním nářadí očištěné, mělo by se před novou sezonou také nabrousit. Protože k práci na zahradě i činnosti v dílničce potřebujeme značné množství nástrojů, je i údržba náročná. Ostření a broušení některého nářadí vyžaduje demontáž (nože ručních hoblíků, kosa), většinou je ale záhodno k odborníkům odnést celý stroj (řetězovou pilu, sekačku na trávu, křovinořez).
reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×