reklama

Grilování špízů na vodním grilu

Grilování špízů na vodním grilu
Častou otázkou je, zda maso, které se takto griluje v páře, není „dušené“. Pokud dusíme klasicky v hrnci či v zakrytém pekáči, je teplota páry kolem 100 °C.
Obrázek je součástí článku:
Grilujeme zdravě

Grilujeme zdravě

Někdy to skoro vypadá, že podle mínění odborných kapacit by asi bylo nejlepší trhat zuby syrové maso, ale ouha, to by si zase na své přišly zhoubné bakterie. I grilování, vyhlášené za zdravější než klasické pečení, není prý tak úplně ono. Naštěstí koumaví kuchaři přišli na to, jak grilovat zdravě, aniž by přitom jídlo přišlo o to, proč ho vlastně grilujeme, tedy o typickou vůni a chuť. S jakýmsi „grilovacím hrncem“ proto přišla společnost Limes.


reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×