reklama

Naštípané dřevo

Naštípané dřevo
Když vyschne, je řezání štípání daleko těžší. Velké kusy kmenů musíte nařezat na kratší, nejlépe tak aby se vešli do krbu, nebo kamen.
Obrázek je součástí článku:
Topiva pro venkovní vaření

Topiva pro venkovní vaření

Venkovní vaření má mnoho podob. Od grilování, kdy používáme osvědčené dřevěné uhlí, až po krb s integrovanou mřížkou, na které je možné připravovat nejrůznější pokrmy. Zde sáhneme po jiném druhu topiva, nejčastěji po březovém dřevě s vyšší výhřevností. Jaké jsou vlastně výhody jednotlivých druhů topiv pro venkovní vaření?


reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×