
Internetový hobby receptář
Na fotografii vidíme netradiční rodinný dům, který splňuje požadavky moderního, levného a specifického bydlení.
Pro jednovrstvé obvodové zdivo pasivních, nízkoenergetických a energeticky úsporných budov.
Broušené cihly Familymají nejlepší tepelněizolační vlastnosti na trhu v porovnání s ostatními materiály pro jednovrstvé zdivo bez vyplněných dutin.
Přemýšlíte, z čeho postavit vysněný rodinný dům? Vlastnosti zdicích materiálů od prověřených výrobců se od sebe příliš neliší.
Projektování a konstruování dřevostaveb pomocí CAD/CAM software.
Celoroční koupání ve vlastním bazénu si lze dopřát snadno. Bazén si lze pořídit i několik let po dostění domu.
Aby monolitické konstrukce mohly splnit nové extremistické požadavky, zvětšovala se postupně šířka zdicích prvků.
Způsob provedení zdiva má zásadní význam pro dosažení deklarovaných vlastností zdiva.
Každý dům má své kouzlo a vždy nese otisk svého majitele, proto by jsme měli vše důkledně naplánovat.
Jak se vyvíjela tloušťka zdiva? Po staletí se vyráběly plné cihly z dnešního pohledu malých rozměrů.
Základem grilování jsou samozřejmě steaky, ale domácí burgery se stávají čím dál oblíbenějšími.
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování? Nejen na grilované maso, ale i na sýry zeleninu, ovoce a houby.
Češi dělají nejvíce chyb při výběru a marinování masa. Často ani nevědí, jak dlouho se mají různé druhy masa grilovat.
O tom, že domácí burgery chutnají lépe než z fastfoodu, vás asi nemusíme zdlouhavě přesvědčovat.
Tuk dělá chuť. Možná se vám nezdá maso, které je prorostlé tukem, ale věřte – právě on hraje zásadní roli.
Před samotným grilováním marinádu z masa setřete, na grilu by se vám připálila.
Grilovaný ananas připravujeme metodou přímého grilování, střední žár. Ovoce na gril. Když uhlíky dohasínají, ananas sládne a získává celé bohatství chutí.
Grilovaný ananas je úžasná příloha ke steakům nebo jako sladká tečka nakonec. Jak připravit lahodný grilovaný ananas?
Aby kuře vstřebalo aroma a chuť z kořenící směsi, je potřeba ho nechat podle velikosti a vlastního uvážení cca 4 až 12 hodin zaležet v lednici.
Grilování celého kuřete není úplně jednoduchou záležitostí, my chceme hned na první pokus dosáhnout co nejlepšího výsledku..