reklama

Fotografie na puvodni.ceskykutil.cz - stránka 2905

Úklid spadaného listí
Úklid spadaného listí

Pomáhá také, když listí shrabeme a přikryjeme jím citlivější keře nebo kořeny stromů.

Ruční zahradní nářadí
Ruční zahradní nářadí

Ruční zahradní nářadí je nezbytnou a neodmyslitelnou součástí opravdu každé zahrady.

Hrabání spadaného listí
Hrabání spadaného listí

Kdo listy na podzim shrabe, bude muset živiny do půdy na jaře dodávat uměle.

Hrábě
Hrábě

V minulosti hrábě sloužily především k hrabání, shrabování nebo obracení zejména pokosených rostlin při sušení sena a o žních při sklizni obilovin.

Hrabání listí
Hrabání listí

Zda je správné listí hrabat, nebo ho nechat ležet, to je nezodpovězená otázka, na jejíž odpovědi se často neshodnou jak zahrádkáři.

Perlička
Perlička

Pro výrobu valentýnského srdce si připravíme dostatečné množství korálkových perliček.

Povrchová úprava dřeva před natíráním
Povrchová úprava dřeva před natíráním

Nejdříve je důležité, aby byl povrch dřeva řádně připravený a očištěný a dřevo samozřejmě musí být vyschlé a vyzrálé, jinak by po natření mohlo reagovat.

Pečení chleba
Pečení chleba

Když se do kaše přidá kvásek, vzniká chléb. Dodnes se žito a pšenice zpracovávají většinou pro pečení chleba.

Pšeniční pole
Pšeniční pole

Pšenice jsou jedny z nejstarších kulturních rostlin, pocházejí z jihozápadní Asie.

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Ve druhém století našeho letopočtu nabízeli Athéňané už přes sedmdesát druhů pečiva.

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Výborným pomocníkem jsou domácí pekárny. Při jejich výběru ale záleží na tom, co umějí.

Vůně čerstvého pečiva
Vůně čerstvého pečiva

Dobré domácí housky pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C asi 20 minut.

Pečivo
Pečivo

Něco jako chléb znali už ve starověku, ale nám by nejspíš příliš nechutnal, pekli ho v popelu a nebo na rozpálených kamenech.

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Ať už jste si pořídili domácí pekárnu nebo jste se rozhodli péct chleba v troubě, konečně se naučíte, jak upéct chleba, aby byl prostě báječný.

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Poradíme vám osvědčené tipy, aby byl váš chleba ten nejvoňavější a nejkřupavější ze všech.

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Rozhodli jste se upéct doma vlastní chléb, ale nevíte, jak na to?

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Pokud uvažujete o pečení kváskového chleba v domácí pekárně, hledejte modely, které mají možnost manuálně nastavit celý proces.

Vůně čerstvého chleba
Vůně čerstvého chleba

Pokud zatoužíme po vlastním chlebu, domácí pekárny udělají skoro všechno za nás.

Čerstvý chleba
Čerstvý chleba

Jak upéct chleba? Máme pro vás recept a jednoduchý postup jeho přípravy.

Zateplení domu
Zateplení domu

Příprava podkladu, lepení polystyrenu, kotvení hmoždinkami, aplikování perlinky a nové omítky. To vše je potřeba udělat pro zateplení fasády.

reklama

reklama

Kontakty | e-mail: redakce@ceskykutil.cz

© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena. ISSN 1802-4270.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.



© 2007 - 2025 Český kutil.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena, ISSN 1802-4270. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Český kutil, s.r.o. zakázáno.
×