
Internetový hobby receptář
Na rožni připravíte bez problémů kuřata, kýtu, kebab apod., o pravidelné propečení se postará integrovaný elektrický pohon
Venkovní kuchyně Bef Home je kompaktní systém, který se dokonale přizpůsobí vašim potřebám.
Na povrchu každého kamene jsou již z výroby vytvořeny „falešné“ spáry, které se zasypou vhodným spárovacím pískem. Tím se podtrhne přirozenost vyskládané plochy.
V předchozích letech si velkou oblibu získaly venkovní betonové dlažby, které svým vzhledem imitují přírodní kámen.
Je mrazuvzdorná a je opatřena vnitřním ochranným systémem Protect System IN proti znečištění a pronikání vody.
Dlažba je určena pro pochozí plochy a místa s občasným pojezdem osobních automobilů, např. chodníky, terasy, vjezdy do garáží apod.
Dlažba PICADO v imitaci kamene, to je dvanáct typů základních dlažebních kamenů a dva poloviční se můžou jevit pro pokládku jako náročný rébus.
Na povrchu každého kamene jsou již z výroby vytvořeny „falešné“ spáry, které se spolu s těmi skutečnými po pokládce zasypou vhodným spárovacím pískem.
Při dlouhém uzení studeným kouřem bude sýr vyschlý a tvrdý. Naopak příliš horký kouř způsobí, že tučnější sýry pustí tuk, který vykape.
Recepty se dědily z generace na generaci a postupně se vyladily přímo na delikatesy.
Domácí uzená šunka je výraznější a lahodnější. V udírně můžeme udit maso, sýry i zeleninu.
Udírnu si můžete vyrobit sami nebo se poohlédnout po široké nabídce na trhu. Jako u všeho je v dnešní době v nabídce velké množství typů, druhů i velikostí.
Skvělou volbou je dřevěná udírna postavená z kvalitního vysušeného a čistého dřeva. Vhodný je například skandinávský smrk.
Můžete si pořídit menší přenosnou udírnu nebo si přímo vlastní kvalitní zahradní udírnu postavit.
Maso na uzení naložíme na tři týdny do česnekového láku (česnek, sůl, sanitrová směs, převařená voda, studená). Na 1 kg masa počítáme 15-20 g soli.
Již v dávných dobách se využívalo uzení potravin. Vyudit si můžete ryby, maso, domácí klobásky, sýry, ale i zeleninu.
Užijte si s rodinou a přáteli posezení na zahradě, pochutnávejte si na domácích uzeninách, kde víte, co obsahují.
Již v dávných dobách se využívalo uzení potravin, převážně masa a ryb, z důvodu zachování trvanlivosti.
Můžete si pořídit menší přenosnou udírnu nebo si přímo vlastní kvalitní zahradní udírnu postavit.
Vlastní uzené maso, ryby nebo sýry povýší pohoštění přátel na další úroveň. Jídlo je chutnější, zajímavější a máte se rozhodně čím chlubit.