Poradí mi někdo kvalitní sekačku?

Dobrý den, potřeboval bych poradit s nákupem kvalitní sekačky, která by byla vhodná pro můj trávník. Moje žena by ráda celoročně zelený trávník, ale vůbec nevím, jak na to. Se současnou strunovou sekačkou je můj trávník nažloutlý a není to ono. V teplých dnech vypadá spíš jako sláma a to i přesto, že jej pravidelně každý druhý až třetí den zalévám. Rozměr naší zahrady je cca 150x20 m. Díky za radu.

Odpovědi

. user avatar Jan

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou elektrickou sekačku by jste mi po vašich zkušenostech doporučili. Jsem již starší člověk a na stará kolena jsme si pořídili malou zahrádku asi 180m2. Našli jsme s vnukem tuhle nabídku https://www.alza.cz/hobby/sekacky-na-travu/18855885.htm?layoutAutoChange=1 a já bych vás poprosil o radu, která by byla dostačující. Benzinovou sekačku nechci. Kdyby byla nějaká do 3000korun bylo by to senzační. Ještě jednou prosím o pomoc s výběrem Honza

Na kvalitní trávník je ideální vřetenová sekačka (https://www.equiplo.cz/vretenove-sekacky/), která má citlivější techniku sečení než klasická rotační. Samozřejmě záleží taky na terénu a neméně i ochotě se tomu trávníku pečlivě věnovat.

záleží i od plochy, kterou budeš kosit. Zkus nějakou benzínovou rotační. My máme model VeGA 46 HWXV 6in1 a jsem spokojenej

jaký máš na sekačku finanční strop ? a základní parametry?

. user avatar Jan

Já si nemůžu vynachválit bubnovou sekačku Damson http://www.gardentech.cz/shop/travni-sekacky/bubnove/. Máme na chalupě, trávník vypadá dobře a to ho neudržujeme pravidelně a pečlivě. Navíc trávu pak dávám sousedům pro králiky.

Ahoj, doporučuji tuto sekačku značky Sharks, má obrovský záběr nože a poradí si i s vyšší trávou, navíc eshop nám ochotně odpovídal na dotazy a zboží nám ipřes velký objem přišlo najednou: https://gardenplanet.cz/obchod/benzinova-sekacka-s-pojezdem-sh-2750/ mám od této značky sekačku a křovinořez a vše funguje skvěle, žádné potíže.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat