Jak uložit zahradní nářadí

Dobrý den, poradili byste mi osvědčený způsob uložení zahradního nářadí? Máme ho na jedné hromadě opřené v koutě v dílně a to, co potřebuji, je zaručeně vždycky vespod.... Děkuji za Vaše tipy

Odpovědi

pokud máš na záhradě prostor na záhradní domek, tak jedine tam. V garáži ti to bude zavazet, takže jedině do zahradního domku

na zahradě máme záhradní domek a v něm veškeré potřebné a nepotřebné nářadí.

Já ho mám pověšený na zdi. Např. jako v tomto článku https://www.fiskars-online.cz/news/prorezavani-stromu-od-a-do-z je sice o něčem jiném, ale požadovanou fotku obsahuje :-)

Ahoj, doporučuji nějaký držák na nářadí. Tento je například do rohu https://gardenplanet.cz/obchod/drzak-naradi-na-zahradu-corner-tool-rack/ nebo takový na rovnou zeď https://gardenplanet.cz/obchod/drzak-na-naradi-hanging-tool-rack/ :)

Ahoj,
na zahradní nářadí se prodávají takové háčky na zavěšení. Jenže jsou moc u sebe a špatně se to pak z toho sundavá. Mě se osvěčdčily plastové držáky na vodovodní trubky. Mají různé šířky a nářadí v tom drží všechno. Stačí to tam jen zacvaknout. Jen krumpáč jsem nezkoušela, ten se mi zdá moc těžký.

koupila jsem sazenice hortensie.mam je na zimu uklidit do sklepa nebo jenom přikryt chvojim?nezmrzne?nebo je mam nechat v květinači?DĚKUJI

Krásný den.
Zuzanko, já jsem si zatloukl v garáži vždy dvě kulatiny a na ně jsem pověsíl zvlášt lopaty, hrabě, rýče, atd. Takhle mám 4 páry kulatin. Kulatina je o průměru 10 mmm, délka 40 cm, konce jsem zabrousil do špice.
Dále jsem si sehnal starý kredenc a tam mám drobnější nářadí.
Přeji hodně úspěchů na zahrádce.
Petr Mirvald

Děti vlastní arbotechnickou firmu,práce s různým ručním nářadím je na denním pořádku celoročně.
Pořádek v nářadí není hlavní náplní,ale má své místo a je udržováno v relativní dobré kondici.Jsou na každý typ kastlíky a jsou jen do nich čisté vloženy.Některé jemnější věci jsou zavěšeny na stěně.Vše je soustředěno do jednoho místa.
Je to spíše rutina,aby se nic nehledalo.Zničené násady a držáky se ihned opravují
JABR

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat