Grily a udírny

Kdo máte nějaký návod radu recept na gril či udírnu dejte vědět. děkuji

Odpovědi

Recept na gril... okay. Zkusil bych se podívat po tzv. mangalu (na google obrazcích zkus zadat mangal grill), a doporučoval bych to udělat ze silné ocele - min. 7-8. Těžký, ale velmi žáruvzdorné. Dáš na to rošt, špízy, plát železa (a dá se na tom i vařit v hrnci). Ostatně, na venkovní krb jsou na netu různé návody co neopomenout - viz např. https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/stavba-venkovniho-krbu/

muj tata jsi vyrobil taky vlastni gril a funguje doted.

Tak venkovni krb se da postavit ale me spis zaujal tento https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/venkovni-krb-vas-zahreje-na-tele-i-na-dusi/ vzhledove je moc hezky nemate s nim nekdo zkusenosti?

za mne teda rozhodně zahradní krb, k tomu pěkné posezení a letní romantika s grilovaným masem muže začít

Ušetříte si práci i nervy https://www.bmshop.eu/p/gril-smoker-na-drevene-uhli mám takovýhle gril i s udírnou... kdysi jsem stavěl vlastní udírnu jenže tam byly pořád potíže s komínem, tak jsem se na ni vykašlal a koupil

a co nějaký zahradní krb? Je lepší ho koupit, nebo postavit vlastníma rukama?

Rada je jednoduchá.. https://www.promistry.cz/zahradni-grily-a-ohniste/ :)

Máme na zahradě postavený krb ze šamotových cihel a můžu za sebe říct, že už bych do toho nešel. Pokud někoho opravdu baví tanto typ práce, tak chápu, že se do něčeho takového vrhne, ale jinak bych se přikláněl k ostatním pro koupi zahradního grilu, který jsem pořídil na chatu a nemůžu si ho vynachválit. Když bych si spočetl hodiny práce, které jsem stavbě krbu věnoval a ještě vzal do úvahu kvalitu přípravy masa, tak za mě není co řešit.

šikovný :) osobně bych si ji raději koupila, na ruční práce moc stavěná nejsem. Ale chválím jeho nápad

Na internetu jsem viděl skvělé video, jak si týpek na vozíčku udělal vlastní gril i udírnu ze starých cihel. Vypadalo to moc dobře.

První Předchozí 1 2 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat