vybavení dílny

Ahoj, chtěla bych všecky moc poprosit o radu ohledně vybavení dílny pro zručného téměř začátečníka :) kupujeme nový domeček a jelikož jsme myslím celkem šikovní, rádi bychom si v něm, různé poličky regály a jiné úložné prostory vytvořili sami a při té příležitosti si rovnou v místnosti cca 2,5 na 3,5m, zřídili malou dílničku do které bychom pro začátek chtěli investovat max 50 tis. co by podle Vás v takové díně rozhodně nemělo chybět? máte nějaký tip na konkrétní přístroje? nemluvím teď o ručním nářadí, toho snad většinu máme, stejně tak i vrtačky, flexu i mafl, ráda bych poradila, s ponky, bruskami svěráky atd. předem mockrát děkuji! Lenka

Odpovědi

Perfektní dřevoobráběcí stroje na zpracování kulatiny a odkorňovače mají zde:https://www.baljer-zembrod.cz/odkornovace

Zkuste mrknout na stránky firmy Repoz. Prodávají i použité stroje, například tam sežene brusku a mnoho dalšího

Dobrý den, do dílny se toho hodí opravdu hodně, záleží však co vše využijete, ale jestli tedy mohu doporučit, tak taťka si dost vybavení do dílny nakoupil tady - http://123market.cz/dilna-a-stavba-130. Objednal všechno možný Nějaké regály, police, nářadí, boxy na nářadí, žebřík a další věci. Zkuste mrknout, třeba vám tam taky něco padne do oka.

Ja souhlasím hned s první radou - Bosh je mega

Určitě nějaké věci k]údržbě vozidla jako jsou oleje, autokosmetika atd. https://www.carsshop.cz/

. user avatar Jan

Určitě tohle základní vybavení dílny: svěráky, úložné systémy, rozdvojky, roztrojky, montážní lehátka atd. https://www.bmshop.eu/montazni-lehatka-pracovni-stoly-sveraky-ulozne-systemy-naradi-na-opravu-motoru

Co by vám určitě nemělo chybět jsou pořádné boty s okovanou špičkou, protože dřív nebo později si něco hodíte na nohu. Sice nejsou zadarmo, ale určitě stojí míň, než pár týdnů neschopenky. Moc dobré boty a další pracovní oblečení mají třeba tady. Jinak dílnu si užijte. Je to vždycky radost mít se kde vyblbnout. :)

Pokud hledáte jedno místo, kde koupit vše, co dílny patří, tak bych doporučil obchod http://www.ynaradi.cz/ Lze tam nalézt vše, co kutil potřebuje.

Ahoj, pokud plánujete dělat cokoliv se dřevem, tak doporučuji eshop https://www.pilanamarket.cz/stroje-elektronaradi/ skoro 30 let dělám stolařinu a většinu věcí mám odtamtud.

Dobrý den, za mě doporučuji kouknout zde https://www.uniprofi.cz/ Hezký den DN

První Předchozí 1 2 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat