Sekačky na trávu Honda

Chtěl bych si pořídit sekačkuna trávu Honda HRX. Máte s tímto typem sekačky zkušenosti?

Odpovědi

my máme sekačku VeGA 46 HWXV 6in1 , kupovali jsme v eshopu zeleneudoli. Sme spokojení. Seká parádne

zkus se podívat sem. Tu naši jsme kupovali tady https://www.zeleneudoli.cz/sekacky-na-travu-x2s012462

. user avatar Jan

Zdar, já jsem nedávno taky vybíral sekačku na naší menší zahrádku, známej mi posílal konkrétně tuhle recenzi na AL-KO: https://www.arecenze.cz/sekacky/al-ko-5-16-vs-b-plus/ a podle toho, co jsem se tam dočetl jsem usoudil, že by to mohla být ideální volba. Sekám s ní už cca půl roku a bez problémů ;-)

Čaute, nedávno jsme se přestěhovali do nového domku, vybavujeme ho a uvažujeme, mimo jiné věci, taky o koupi sekačky. Za chvilku bude jaro a bude se hodit. Ale nemám s tím žádné zkušenosti, a tak by mě zajímalo, jaký typ si myslíte, že bude nejlepší… Našel jsem tady ( https://vas-pomocnik.cz/test-sekacek/ ) takové malé srovnání elektrických a benzinových sekaček. Elektrické mi přijdou pohodlnější (až na to tahání kabelu), ale mají dostatečný výkon? Určitě se mi někdy stane, že nebudu mít čas poséct zahradu a kdyby m tráva narosta trošku víc, nebude s tím elektrická sekačka mít problém?

Hondu nedoporucuji. Mel jsem ji a poruchova - kamarad to samy. Pak jsem presel na znacku Dolmar a nemohu si ji vynachvalit. Neni moc znama, ale sekacka drzi jiz treti rok a vse v poradku. Doporucuji koupit zde http://www.naradi-vesely.cz/e-shop/zahradni-program/sekacky-a-traktory/ , mate tu velky vyber podle vasich kriterii...

nemáš, zač, dej pak vědět, jestli jsi to pořídil a jak jsi spokojenej

hele díky za info, asi jsi mi řekl vše co potřebuju vědět, takže dík, já teď ještě musím doma nějak přesvědčit manželku :)

jo, tak záruka je 5 let a nic s tím nebylo jen normálně olej a benhzín

mám ji myslím 3 roky a je to hrx 476, asi tam ještě jsou nějaký čísla nebo písmena, ale to už nevím

hele, jak dlouho ji máš a jaký to je typ?

První Předchozí 1 2 3 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat