Nemohu dat sadrokarton

Dobry den potřeboval bych poradit.Mám dřevěný strop skladba klasika mezi tramy vata zaklop krocejova izolace osb desky atd,,,,, ale mam jiny problém nevim co dat ze spoda stropu SADROKARTON nemohu protoze s profily atd se nedostanu na vysku v mistnosti 2,5m. Ted mám asi neco kolem 253 cm. Co mam tedy dat, kdyz nize jit nemuzu kvuli zkouladování??? Poradte prosim dekuji.

Odpovědi

Dobrý den,chtěl bych dát sádrokarton zelený do koupelny,dá se přilepit rovnou na zedˇ? Poradíte mi čím?Děkuji.

Kdo chce, hledá možnosti; kdo nechce, hledá důvody. Máte-li zájem o podhled z SDk v dané výšce a udaných podmínkách, pak Vám poradím. Kontaktujte mne na- cvock@email.cz. Přeji pěkný den.

Není potřeba žádné mezilepení,po napenetrování původního stropu rovnou nalepit PS kazety.Nejprve ale kolem stěn okrasné lišty. Lepím je silikonem v tubě,asi dávky jako pecka z třešně aspoň 5 x 5 na čtverec.Začíná se od vývodu lustru a nejlepší pokrytí je v 45st úhlu. Na doříznutí k lištám velmi ostrý nůž a dlouhé pravítko

dobrý den předpokládám že trámy máte ze spoda potločené(prkna)tedy natáhněte parozábranu a sádrokarton našroubujte přímo na prkna.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat