Hluková izolace bytu

Dobry den, existuje nejaky material, ktery bych si upevnila na zed, ktery by izoloval hluk od sousedu? A abych tim nezmensila moc prostor. Premyslela jsem o sadrokartonu, ale nejsem si jista. Moc dekuji za pripadne odpovedi. :)

Odpovědi

Dobrý den, nevím, zda je Váš dotaz stále ještě aktuální, ale pro Vás, případně všechny ostatní, jež řeší zvukovou izolaci, bych vřele doporučil izolaci pomocí chytré pěny (viz http://www.chytrapena.cz/zvukova-izolace/odhlucneni-bytu/). Není nutné tady nic podrobného vypisovat, veškeré potřebné informace najdete na jejich stránkách, jen za sebe mohu říci, že mám s touto izolační pěnou skvělé zkušenosti.

Zednické práce, rekonstrukce kuchyní a bytů, sádrokarton - Ostrava a okolí http://www.janchvistek.cz Zaměřujeme se na veškeré stavební upravy a rekonstrukce bytů,domu a jinych staveb. Provádime veškeré zednické,sádrokartonářské a obkladačské práce dále zajištujeme veškeré instalaterské topenářské a plynařské práce,podlahove vytápění a servis plynovych zařízení . Tyto práce provádíme v ostravě a okolí.

v domě máme na chodbách i schodech lité teraso. je notně zašlé a poškozené. Lze toto obrousit nebo jinak oživit? Poraďte prosím. moc děkuji

Největší útlum procházejícího hluku zajistí stěna z sádrovláknitých desek Rigidur v kombinaci s minerální vlnou.V dutině mezi stěnou a sádrovláknitou deskou je vlna jen položená,nesmí tam být natlačená.Ovšem hluk,který se šíří v paneláku vlastní stavební konstrukcí se s tím neodstraní. JABR

taky o tom uvažžuji--existuje sadrokarton Rigips modré ticho

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat