zateplení stěn a podlahy zevnitř.

potřebovala bych poradit jak zateplit panelový byt který se nadchází nad sklepem a navíc je krajový.Majitel odmítá dům zateplit i strop ve sklepě. děkuji za rady.

Odpovědi

Prosím o radu budu dělat novou podlahu ve starém domě,kde zdi jsou kamen a podlahu jsem vykopal staré dlaždice a takový starý beton a co těd.Někdo říkal ,když budu dávat izolaci tak vlhko pujde do zdi. Tak nevim.

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s izolací a zeteplením podlah o rozloze 90 m2,formou - izolace IPA,polystyren a OSB desky,pak na podlahu přijde kritina PVC - zátěžové lino.
Mohli by jste mi pomoci s pracovním postupem,rád by si zkusil toto udělat vlastními silami a když ne tak prosím o kontakt na nějakou firmu v Havl.Brodě a jeho okolí

Předem děkuji Kaňkovský

Pokud budete usilovat o zateplení podlahy,musíte počítat s tím,že se byt zmenší o vrstvu izolantu.Kromě toho je nebezpečí posunutí rosného bodu do stěn a s vlhnutím vznikne i nebezpečí výskytu plísní.Nějaké reflexní nátěry uvnitř jsou nesmyslné,protože fungují jen na odraz tepelného záření.Tady je však třeba řešit prostup tepla zdí vedením,na to tyto vrstvy určeny nejsou.
JABR

dobry en to jedine pouzit termoflexni nater ten odrazi teplo od sten do mistnosti nic zatim jineho nevymyslite protoze zateplovat neco zevnitr je blbost a hlavne vyhozeny penize s podlahou je tohorsi to jedine se domluvit s majitelem ze by ste si to zateplili po celem sklepe jeste ze sousedama a on aby vam to dal z fondu oprav s pozdravem zazp.wz.cz

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat