Kultivátory

Ráda bych, kdybyste mi mohli poradit, jaký si mám pořídit kultivátor. Uvažuji o elektrickém, ale je jich na trhu tolik, že nevím jaký vybrat. Děkuji za radu a vaše zkušenosti.

Odpovědi

Já si koupil tento: http://www.gronych.cz/?q=zahradni-technika/kultivatory/72-mtd-t/205 - s motorem MTD ThorX 45.. když jsem ho kupoval, tak ho tady na tom webu měli v akci a vyšel za krásnou cenu.. a svůj účel plní skvěle.

Dobrý den pane Novák, pokud mohu doporučit tak, já už několik let používám zahradní robot MANTIS s kterým jsem velice spokojená. Je výborný i na neprokypřenou půdu. Jak se dále na internetu dočtete dá se požívat jak zahradní nůžky což také využívám. Prostě si tento stroj nemohu vynachválit. Rozhodoval jsme se mezi elektrickým či motorovým a jsem ráda že jsem se rozhodla pro motorový a neobtěžuje mě žádná šňůra. Náhodou jsme na tohoto pomocníka narazila se slevou na www.cenohit.cz kde jsou i videa s tímto pomocníkem.

Dobrý den,¨ prosím,potřebuji poradit kde bych mohl sehnat tzn. zahradního robota,který je výtečným pomocníkem pro zahradu.Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali jste měl někdo možnost vyzkoušet kultivátor firmy Mantis? Na internetu jsem našla portál Zahradní robot, kde kromě kultivátoru nabízí i pestré příslušenství. Překvapilo mě, že jej popisují jako velmi lehké a přitom výkonné zařízení. Uvažuji, že bych si ho pořídila na svou zahradu, proto bych se chtěla zeptat, zda s ním nemáte někdo nějaké zkušenosti?

Vlastním el.kultivátor 700 W/220 v záběr šíře 38 cm, které jsou běžně v OBI v prodeji a jsem s ním 3 roky plně spokojen. Ale pozor! Dá se s ním kultivátorovat půda pouze nakypřená, nikoliv sednutá. Chci-li rozdělat před výsadb ou neb setím půdu, musím jenprve rýčem-nakrájet jednotlivé drny, nikoliv převrátit. Pak je velmi dobře rozpracuje. Na jaře při rozpracování poorané, neb poryté půdy rozdělá výborně. Práce je lehká, neb stroj váží púouze 7 kg, ale pozor na kabel!

Ja by som odporúčal ROBIX z motorom BRIX STRATON 190ccm u nás na slovensku je naň akcia a jeho cena je 449 Euro

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat