pridelani zrcadla na stenu

ahoj.nevite prosim nekdo jak pridelat velke zrcadlo na zed do pokoje.zrcadlo nema ani ram ani diry na pripevneni.je to jenom urizla tabule.dik

Odpovědi

Prosím o radu, jak uříznout zrdcadlo. Mám na zdi velké zrdcadlo a potřebovala bych ho zmenšit. chystám se stěhovat a jednak by bylo složité ho přemístit a za druhé se mi do nového malého bytu nehodí. Poradíte, jak v domácích podmínkách zrdcadlo uříznout, či jaký nástroj a kde si vypůjčit? Díky

prosim o radu,cim mohu slepit praskle akvarium,je to zrejme nekde ve spoji stareho puvodniho lepeni....myslite,ze by to slo s Pattexem pl 700??diky za radu...

Je několik způsobů připevnění zrcadla na stěnu.
Přilepit speciálním silikonem,stěna musí být zpevněna penetrací,nebo nalepením tapety.dalčí možnost je přišroubovat na příchytky s kloboučkem z plíšku.Nebo lištu nahoře a dole.
JABR

Zrcadla převážně lepíme na montážní lepidla ,tekuté hřebíky,na nábytek používáme obyč silikon...v případě nerovnosti se dá použít obyč montážní pěna ktera si povrch po přitlačení zrcadla vyrovná,lepíme tak i obložky dveří.
www.truhlarskepotreby.eu

Dobrý den.Mám zrcadlo v koupelně pěkná léta- 24let, a mám ho přidělané tak,že jsem na stěnu nalepila pruhy suchého zipu a na zrcadlo druhý díl a drží -paráda! Můžu ho i sundat a bez problémů.

Prosím,nevíte,čím prošťouchnout odpad vany??Nepomáhají různé chemikálie,myslím,že to bude ucpané někde dál...bojím se do toho jít nějakým drátem..jsem kutilka z nouze.-)))díky pánové.-)

Zrcadlo přilepte oboustranou lepící páskou. Pásky jsou rúzně silné a široké. Nalepte na stěnu lepící stranou svisle i vodorovně, sejměte ochranou fólii aby lepila i tato strana a přiložte a přitlačte zrcadlo. Viděl jsem tak nalepená zrcadla i v různých hotelech a jinde a sám tak také lepím vše možné a mám s tím dobré zkušenosti. Čím je zrcadlo větší a povrch na který ho lepím "méně stabilní", tím více lepících pruhů na plochu umístím.

Mě to chlápek ze stavební firmy lepil lepidlem Mamut (Zwalluv?). Pevnost asi celkem solidni (uvádějí 22 kg na cm2), blbé asi bude, pokud ho budu chtít někdy sundat. Budu to asi muset vzít i s omítkou...

Tom

Ještě jsem zapomněl dodat, že varianta níže popsaná je v případě, že zrcadlo bude na zdi navěky. Jinak je možné rám zavěsit na skobičky a pak je zrcadlo i přenosné.

Nedoporučuji ho nalepit přímo na zeď, podklad nemusí být dostatečně pevný. Já jsem to udělal tak, že jsem na zeď přichytil na hmoždinky jednoduchý dřevěný rám (nebo dřevotříska, je to celkem jedno) a zrcadlo přilepil tekutými hřebíky (může být i nějaké jiné lepidlo, to už poradí v obchodě). Rám může být větší než samotný rozměr zrcadla a tvoří tak i jeho rám. Nebo se může udělat menší a hodně tenký, ale zrcadlo bude o tu tloušťku rámu odsazeno od zdi.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat