ledové sklo

Dobrý den, rozbila se nám výplň dveří - jedná se o tzv. ledové sklo.Protože se prý však již nevyrábí, dali jsme tam obyčejné, ale není to ono. Jedná se o starší dveře i interiéry, výplně tvoří 2 čtverce o velikosti cca 40 m. Můžete mi někdo poradit, kde by se ledové sklo, případně něco podobného, dalo sehnat ? Jsme z Podkrkonoší Děkuji moc za radu

Odpovědi

Nevyměnujte čiré sklo,stačí v hobbymarketu zakoupit okenní tapetu d-c-fix,která se vyrábí v několika variantách/ zrno.ledové květy..../,je průsvitná,lepí se pouhým přiložením z jedné strany a plně nahradí ledové sklo.A přijde to mnohem levněji !

Sklo, které se vám rozbilo se stále ještě vyrábí, jde o tak zvané trhané sklo a na internetu naleznete firmy, které tento výrobek nabízí. I v místě mého bydliště je firma, která tento druh skla nabízí.
Johny

Mohu -li se přidat,doporučil bych tapetu,kterou budou znát v prodejnách pod názvem 1-2-3-STATIC,také od DC-FIX.Tapeta se nenalepuje,jen se na jemně vlhké sklo přitlačí a drží.Kdykoliv lze sejmout a nahradit jinou.
JABR

Vhodné by mohlo být i nasprejování bílou barvou, nebo i natření např. Balakrylem a pak natupování tvrdším štětcem, aby se odstranily stopy po natírání. Barva má pak vzhled malých teček nepravidelně rozložených.
Pomůže vámto?

Zdravím, v podobném případě jsem použila samonalepovací tapetu. Je jich docela velký výběr. Snad je moje rada dobrá :))

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat