nová vana

prosím o radu, jak zrenovovat starou litinivou vanu, abych ji nemusela vybourat, pouze natřít. Má někdo takovou zkušenost? A mohl mi poradit, jakou barvu mám koupit, popřípadě mi poradil i postup? Díky Zdena

Odpovědi

Dobrý deň. Potreboval by som poradiť ohľadom založenia plastových nožičiek na oceľovú vaňu.Návod som dostal, ale len v cudzích jazykoch. Jedná sa mi hlavne zameranie kde nožičky umiestniť a prilepiť. ďakujem.

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit renovaci akrylátovou vložkou. Za dvě hodiny máte hotovo a vana je jako nová. Kontakt jsem našla na internetu.

Moc prosím o radu někoho zkušeného nebo znalého. Mám starou smaltovanou vanu na nožičkách...historický kousek! Uvnitř je smalt velmi špatný, potřebovala bych jí nechat zrenovovat a opravit. Nechci žádnou a akrylovou vložku. Nevíte o nějaké smaltovně která by se s tím v ČR zabývala? Moc děkuji!!!!

pokuď chcete ušetřit, nechte si namontovat do vany akrylátovou vložku. jak zde dával někdo odkaz. Pokud to chcete udělat pořádně, kupte novou vanu, ale počítejte, že při výměně poškodíte obklady. Úprava odpadu, pak bude maličkost.

Prosím o radu, jak opravit již zrenovovanou vanu asi před pěti lety (loupe se). čím odstranit nátěr. Děkuji Ilona

Doporučuji akrylátovou vložku.Instalace trvá několik málo hodin,po 24hodinách se můžete v nové vaně už čachtat.Před 2roky jsme ji vyměnili a jsem zcela spokojen.Nejvíce práce mi dalo sehnat firmu která se tím zabývá.Nátěr jsem zkoušel před pár lety u rodičů a po roce neustálého loupání šla vana ven.

koupili jsme nějaky sprej na renovace. prvních 5 dnu to bylo vpohodě ale pak se to začalo loupat a po 2 letech co se nam na všechny časti lepily platky barvy jsme tam kde jsme byli...

Naše firma denně instaluje akryl.vložky do van,které již byly natřeny.Někomu to vydrží rok,někomu dva,ale jsou i ti kterým to vydrželo dva měsíce.Kvalita špatná.Jestli chcete opravdu kvalitu klepněte prosím na adr.renovace-van eu.Máme 10 let praxi a více jak 2000 spokojených zákazníků.S pozdravem SOMIVANY.

Měli jsme taky takové nápady,je to pracné a myslím že se to ani nevyplatí.A jakmile trošku škrábnete ,pořád se na vodě objevují mastná oka.Nakonec jsme vyměnili vanu za novou a je to paráda.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat