Koupelna v malem prostoru

Dobrý den, bydlím v panelaku v byte 1+1 a chtel bych predelavat koupelnu. Nyni je koupelna umakartova a ja bych chtel jadro vybourat a vyzdit nové, ovšem brzdi me dosti male prostory (180cm/š x 210cm/d x 260cm/v) do koupelny bych chtel vyzdit sprchovy kout z Ytongu, zavesny zachod, umyvadlo a pokud mozno bych tam rad jeste dopasoval pracku.Chci se zeptat, zda li nemate nekdo nejake napady, rady, tipy, fotografie z vlastní zkušenosti.Za kazdy dobrý a realizovatelný nápad budu velice rád. Díky P.

Odpovědi

. user avatar J

Právě se stěhuji do nového bytu 2+kk.je tam taky umakartové jádro a proto řeším jak vymyslet koupelnu a záchod aby to vypadalo moderně a nevyšlo to moc draho.Jinak taky mě napadlo to komplet zbourat a vyzdít ale pracné,hodně vyřizování a hlavně nákladné!!! Proto volím variantu kachličky.na zem novou dlažbu sprchový kout a pocunuté umyvadlo,tudíž zbyde místo i na pračku a z venku bude obloženo dřevem.a kompletní předsíň dlažba.Tudíž si myslím že je to nejlevnější varianta není tak nákladná a pracná.J

bych dal radši do kuchyně.To by jste se v koupelně an\"i nehli\".Také budu rekonstruovat koupelnu a pračku dám do kuchyňské linky.

No, ja som prerábala kúpelnu s rozmerom 160x160cm, ale som dávala vaňu, takže to asi nebude s Vašej strany záujem. Vopchala som tam vaňu - asymetrickú, umývadlo, práčku, Wc je samostatne.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat