Kuchynský bar

Chceme s mamkou ke kuchynské lince přistavět bar, poradí někdo, jak na to, co je k tomu potřeba a jestli se to dá zvládnout bez pomoci odborníků?

Odpovědi

Dobrý den. Já tedy nejsem žádný profík, ale jako kutil jsem to řešil z materiálu, který jsem měl doma, tedy borovice. Myslím, že je vhodná a cenově dostupná. Udělal jsem bočnice dlouhé 2 m, pak čela, 80 cm + 2x tloušťka bočnic, vše v šířce 10 cm. Toto jsem spojil vrutama. Nohy jsem udělal 30 cm vysoké, 5x5 cm. Tyto jsem přišrouboval zevnitř k bočnici. Zde MUSÍ být dva vruty, aby se nevyklali. Pak jsem nařezal prkýnka 2 cm tlusté a zvrchu je našrouboval vruty. Taky každkému 2 na každý kraj. Ale předtím, jsem vše namaloval venkovní barvou, která nedráždí pokožku. Již to mám 4-tou sezonu a drží. Na zimu uschovám do skleníku a v létě ležím a odpočívám. Myslím, že je to jednoduché.

CHtela bych si vyrobit zahradni lehatko ze dreva mohl byme nekdo poradit jak nato co pouzit za material a treba nejaekj nakres nebo tak neco za kazdou radu budu rada dekuji

Není potřeba odborníka, stačí si koupit barové nohy . třeba u nás na stránkách www.ironstyl.cz
a nechat si nařezat a ohranit nějáké lamino nohy se pouze přišroubují do lamina.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat