Kapková závlaha

Dobrý den všem,

rád bych vám představil chytré zavlažování Smartiri (www.smartiri.cz), na kterém pracujeme a chtěli bychom ho v nejbližších měsících začít nabízet k prodeji. Protože nám na vodě a celé planetě záleží, rozhodli jsme se, že jako nadšení zahradníci a „ajťáci“ vytvoříme inteligentní, malou a levnou závlahu pro naše záhony a skleníky. 

Celé zařízení se skládá z řídící jednotky, zdroje, vlhkostního čidla a kapkové hadice s regulátorem průtoku. Nechceme vyrábět časovaný kohoutek na vodu, proto používáme řídící jednotku s vlhkostním čidlem. Do budoucna plánujeme přidat další funkce jako průtokoměr se zápisy dat do cloudu, vyhodnocování spotřeby vody, teplot a mnoho dalšího. 

Naším cílem je vyrábět kvalitní, malé a levné závlahy, které si může dovolit na svou zahradu každý. Společně tak ušetříme planetu, čas a peníze. Pokud vás toto krátké seznámení zaujalo, budu rád, když navštívíte naše stránky, kde celý produkt Smartiri představujeme a zanecháte nám svůj email (sběr emailu na webu). My vás budeme průběžně informovat až do finálního prodeje produktu. Máte-li další otázky, nebojte se nám ozvat na email info@smartiri.cz nebo přes kontaktní formulář na webu.

Odpovědi

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat