Hliníková pergola?

Zdravím, plánujeme se letos vrhnout na stavbu pergoly, pořád ale váháme mezi dřevem a hliníkem. Docela nás láká ten hliník, přijde mi praktičtější, ale ta cena nic moc. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to dost pevné a fakt se nemusí moc udržovat? Díky, Libor

Odpovědi

Já bych osobně bral dřevo...

Já jsem jednoznačně pro dřevo. Kupovali jsme krásnou pergolu u firmy Altány na Výšince a nemůžeme si ji vynachválit. I cena nám přišla rozumná. Zkuste se mrknout tam :)

JJ, cena, takový malý, ale podstatný detail.... Pár firmiček jsem obeslal, a vysolit za kus hliníku, PVC plachtu a motorek stejnou cenu jako za zánovní malé auto fakt nehodlám ... :-)

Řešíme to stejné, co Libor. Já se přikláním ke dřevu, je to přírodní materiál, se kterým se dá výborně pracovat, i pro laiky. Ovšem alu vydrží víc. Dívala jsem se na hliníkové terasy od jedné brněnské firmy, která je dodá i se stíněním, což není vůbec špatné, co je pro nás určující, je ovšem cena.

. user avatar Jan

Alexandro a pošlete fotku jak to vypadá?

Dobrý den, my se také rozhodovali nad pergolou z hliníku a ze dřeva. Naknec jsme se ale rozhodli pro hliník. Hlavně kvůli tomu, že pergola je designově moc pěkná, dá se zatáhnout, je na dálkové ovládání, takže je to pohodlné... Co se týče té ceny, tak když jsme si spočítali, jak by to vyšlo svépomocí, tak se cena zrovna moc nelišila.

Osobně bych šel spíše do dřeva, přijde mi to hezčí a víc přírodnější.

. user avatar Jan

Maji moc hezky fotky.Asi to nechame u nich taky udelat.

. user avatar Jan

Našli jsme si firmu www.atypy.cz měli hodně kladných referencí a musím uznat,že to jsou profesionálové.

. user avatar Jan

Kdo vam to delal?

První Předchozí 1 2 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat