vyvažovačka a zouvačka Bright

Zdravím, moje přítelkyně tu má založenou registraci a tak toho využiji abych se jen zeptal jestli neznáte někdo značku Bright? Rozhodl jsem se udělat si doma v garáži svůj vlastní pneuservis a s kolegem pomalu zařizujem a předěláváme garáž takže sháním nějaké nářadí a potřebné věci, proto se ptám zda neznáte tuto značku našel jsem na www.vawobchod.cz poloautomatickou vyvažovačku a zouvačku celkem za dobrý peníze a myslím,že by nám tyhle stačili. Ani já ani kolega tuhle značku neznáme a tak se ptám zda ji někdo nepoužíváte? Díky Petr

Odpovědi

Já mám asi už třetí rok poloautomatickou zouvačku Bright z vawobchod.cz a jsem velmi spokojen. Mám ji ve svém domácím pneu, který mi slouží spíš jako hobby pro mě a kámoše. Pokud ji chceš jen pro osobáky, určitě můžu doporučit.

Ahoj, byl jsem na tom stejně, ta první - osobní Bright mi slouží už pátý rok. Před měsícem jsem se stěhoval do větších prostor a konečně jsem mohl rozšířit i o nákladní: https://www.vawobchod.cz/cb460b-vyvazovacka-nakladni Je i pro osobní, ale zatím si nechávám obě. beru to jako dobrou investici, obchod taky doporučuju dál, drobné doplňky pořizuju taky u nich.

Ahoj, osobně jsme si také pořídili vyvažovačku, ale je pravda, že hodně záleží na tom, na co vše jí chcete používat. My jsme se rozhodli pro tuhle https://www.vawobchod.cz/cb920b-poloautomaticka-vyvazovacka-osobni a už teď víme, že je nedostačující. Potřebovali bychom větší, protože k nám začali jezdit nejen lidé s klasickými osobními auty. Proto hodně dobře rozvažte, jestli není lepší investovat větší peníze a koupit zrovna větší.

Dobrý den, vlastním pneuservis u Jaroměře a mám veškerou výbavu z vawobchod.cz, je to přes pět let, co mi slouží hydraulické zvedáky a automatické zouvačky a vyvažovačky. Já automatiku zastávám, protože mi to šetří čas (hodně). S obchodem jsem moc spokojenej, doporučuji i dál. Pokud si chcete v dnešní době rozjet své podnikání, propočítejte si to. Já opravuji i auta, neměním jen kola, což do začátku bylo velké plus. Značka bright je kvalitní.

Zdar Petře no já jsem si minulý rok objednával na vawobchod.cz tu poloautomatickou vyvažovačku Bright do dílny, ta stará nám dodělávala a musím říct, že pohoda. Funguje jak má. Sice sem tuhle značku neznal, ani kolega ale ryskl jsem to ..Eshop taky dobrej , komunikují v pohodě a co jsem potřeboval jsem se dozvěděl přímo od prodejce, ochotnej borec, poradí ti, tak tam klidně zavolej jestli si nejsi jistej. Jinak odsud objednávám celkem rád, spolehlivost s dobou doručení a kvalita taky dobrá, žádný šméčko to není. Mám odsud i nářadí a nějaký další věci. Za mě dobrý, tak skus a uvidíš.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat