rekonstrukce bytu

Dobrý den, chceme s manželem si nechat rekonstruovat byt, bohužel nemáme čas starat se o nějaké zedníky nebo tak , skrz pracovní vytížení.Proto mám dotaz ,zda nevíte o nějaké firmě , která dělá rekonstrukce na klíč?

Odpovědi

Možností je dost třeba na http://www.freelance-market.cz/c/%C5%98EMESLN%C3%ADK, mají tam uvedené poskytované služby i hodinové sazby, takže budete mít jednodušší výběr.

www.profirekonstrukce.cz a ještě mají wwww.zakazkoveinteriery.cz . Tam najdeš kontakt.

prosím o odkaz na firmu Aretti. Děkuji.

michaelo jak jsem psal už před tím, firma Aretti je výborná volba, určitě vyzkoušej.

Máš asi pravdu,můžu se zeptat u jaké firmy sis to nechal dělat? Já jsem fakt časově vytížená , že nebudu mít moc čas dohlížet na všechny, proto chci poradit s nějakou firmou, s kterou má někdo dobré zkušenosti. Na jaře bych chtěla začít s rekonstrukcí.

nevím, my co jsme objednali, tak každá firma tam něco odrbala, zeď letí 5 cm orej vpoho to se nějak srovná, do nosné zdi nám dali traverzu a navrch stříkali pěnu, když to klesne, tak ta samozřejmě nic neudrží, co nám dělal maník topení furt tekly spoje, nezačistil ani trubky a vrchol revizák, kterej donesl návod a neuměl kotel nastavit... dohlížet musíš i na schopné, dneska je blbá doba

Nemáš za co, firma Aretti , to je jasná volba.

Jarmile děkuji moc , hodně jsi mi pomohl .

Jednání je super, kontaktuješ firmu, dáš návrh co potřebuješ a domluvíte se. Po dohodě, firma dojede na inspekci a vše si nafotí , podívá se jestli nemáš na domě nějaké vady , s čím můžou počítat a tak. Pak když všechno je domluveno se dohodnete na ceně. Potom uzavřete smlouvu na klíč . Dostanete harmonogram , kde budete mít napsaný vše o rekonstrukci, v jaký den se bude konat jaká práce a podle toho se firma řídí. To je asi ve zkratce a fakt je super , že se nemusíš o nic starat.

A jaké je jednání a jak to u té firmy funguje s vyřizováním a následnou rekonstrukcí?

První Předchozí 1 2 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat