Jaké nářadí do garáže?

Dobrý den, jakou zn. nářadí do garáže by jste mi prosím doporučili? Nechci žádný Einhel, GUDE, Asist nebo podobný šunt. Je nějaká dobrá firma, která vyrábí slušné nářadí pro kutily za rozumné peníze? Mám na mysli stojanovou vrtačku na stůl, kotoučovou brusku apod. Děkuji

Odpovědi

. user avatar Jan

Ahoj, já dělám stolaře a veškeré potřeby kupuju z https://www.pilanamarket.cz/ Dodávají i klasické nářadí, vrtačky, brusky, atd.

Pokud hledáš všelijakékvalitní nářadí za fajn ceny, zkus kouknout na odkaz https://www.fiskars-online.cz/

Celkem pěknou nabídku mají na uniprofi.cz. Tady je odkaz https://www.uniprofi.cz/

Já mám vrtačku od Bosche a zatím mě nezklamala, pomocník dobrý, ale je z čeho vybírat, takže určitě si pro sebe najdete.

Já už mám v dílně většinu nářadí postaršího charakteru, ale stále dobře funkční. Pokud jste ale někdo vyloženě domácí kutil jako já a spotřebujete spoustu spojovacího materiálu (šrouby, matice, vruty do dřeva...), tak se mrkněte na http://www.bmkco.cz/spojovaci-material

Ja kupoval vybaveni zde - https://www.naradi-vesely.cz/ kvalitni znacky, rozumne ceny, vetsinou skladem - pokud jsi z Brna, mozny okamzity odber.

Nám topkraft pomohl co se týká kotvení termoizolací plochých střech, tak snad stejně výborné a kvalitní bude i jeho nářadí!

my jsme teď brali nějaké nářadí a talířové hmoždinky od www.top-kraft.cz a jsme spokojení

Odpověď redakce : Kvalitní je jistě nářadí značky Narex http://www.ceskykutil.cz/pepuv-tip/tiskove-zpravy/narex-slavil-65-let Nezklame ani značka Bosch http://www.ceskykutil.cz/bosch-prislusenstvi-a-nastroje

Hele, já bral nářadí do garáže tady - http://eshop.svetluska.cz/gola-sady-a-naradi-za-fantasticke-ceny - relativně za pár korun, a je to naprosto ok, aspoň z mýho pohledu)

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat