vlhke zdivo

dobry den, chtela jsem se optat...nekde jsem vycetla (uz nevim kde) ze je nejaka novinka na trhu..jakasi pena ktera se nastrika do vyvrtanych der v vlhkem zdivu a odvadi vlhkost...nevite o tom nekde neco??? nebo nemate nejakou dobrou radu krom podrezani zdiva...mame to jen v jednom miste...uprostred zdi...a bude nova linka tak aby se neznicila...moc diky Majka

Odpovědi

Ahoj kutilové, prosím čím vyrovnat zeď... Odmítnout ji z venku... Odkopal jsem zdi staršího domu abych mohl odizolovat... A poradny doporučuji zeď vyrovnat, natřít hydroizolaci , navařit ipu a potom nopovku ... Jen nevím čím vyrovnat neboli nahodit tu zeď. Zeď domů jsem odkopal do 1,5 m hloubky a je to taková směs betonu a malých kamenů. Můžu zdící maltu naředit kvůli množství pískem a vodou? Děkuji za rady...

ahoj jmenuje se to to SikaMur Injecto Creme, buď v kartuších nebo takový ty salámy, výrobce sika, navrtáte do zdi díry a pomocí pistole tam aplikujete krém, žádné podřezávání, žádný velký nepořádek

Jmenuje se to přímo .injektáž zdiva. Je to poměrně účinné, když se to udělá pořádně a navíc né všude to lze dělat. Do té doby bych tam dal elektrický odvlhčovač, něco takového: https://www.nejlevnejsinaradi.com/odvlhcovace-vzduchu/odvlhcovac-20l-24-h-nadrz-4l-lcd/ tak hodně zdaru :)

Ahoj Majko, koukni na http://www.statickezajisteni.cz/vlhkost-budov.html. Jsou to profíci, nám moc pomohli sanační omítky.

Nebylo to něco z těchto http://realsan.cz/produkty/sanacni-omitkove-systemy ? Já od nich něco podobného kupovala. Kdyžtak za zeptání nic nedáš. Klidně tam zavolej. Mají moc milý přístup k podobným dotazům. :)

Našel jsem jedno video, kde je vidět postup prací včetně tlakové chemické injektáže http://www.youtube.com/watch?v=YUMnF_OZTP Méně starostí všem

Dobrý den, mám dobrou zkušenost s krémem Sikamur injectocream. Aplikace cihelném zdivu snadná a funkční.

Dobrý den, mám dotaz jestli je lepší injektáž zdiva, nebo podřezání. Jde o cihlový barák kde je zevnitř plíseň po celé výšce - jak u země tak uprostřed i u stropu. Co radíte ??? a jakpak je to s cenou ? co je levnější?

dobry den tyhle peny a vyvrtane diry to je ze mate to zdivo jeste v dobrem stavu myslym malo vlhkosti ale kdys ta omitka pada a je to dost mokry tak jedine podrezat tomu se nic nevyrovna a podle me jednou to bestak podrezete na 100 procent.

Jak píši v nadpise, kampak se asi ztratí? Někam jít musí, takže půjde lehčí cestou a to do podlahy. Zdi možná budou suché (nevěřím tomu), ale podlaha to odprdne. kdyby to bylo tak jednoduché a spolehlivé, tak se dneska nepodřezává.

První Předchozí 1 2 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat