houpačky pro děti i dospělé

Potřebuji radu kde bych zakoupil houpačku pro větší děti bez opěradla ale komplet s řetězy a houpacími úchyty,ne však s obyčejnými zatočenými háky ale houpací kotvy které se houpají bez odporu,mívají je na dětských hřištích,stojan si vyrobím ale všude mají pouze houpačky pro malé děti s opěradly a připevněním na zatočené háky a nebo velmi drahé stojany ale malé né pro velké děti.Materiál na stojan mám chut do práce .prosím poradte kdo máte přehled,chci pořádnou houpačku at se můžou houpat všichni.Děkuji za rady a věřím že se dobrá duše najde.

Odpovědi

Já jsem koupil houpačku pro naše děcka na mrakyhracek.cz. Houpat se na ní můžou i dospělí, myslím, že má nosnost kolem 150kg, takže i ne zrovna drobečci se můžou vyřádit...

prosím o návod na stavbu dvousedadlové dřevěné houpačky(myslím tu se sedadly na proti sobě).

Kde by se dala koupit nevim. Deda byl kovar a udelal si ji sam - houpacku pro dospele (lavici) a dalsi pro deti rychlou (jednosedadlovou). Ta rychla pro deti ovsem bezproblemu unese i dospeleho (cca 90kg). Rekl bych ze konstrukce rozhodne neni slozita. Popr mohu poslat foto. (houpacka uz slouzi pro 3generaci)

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat