krtek bez kalhotek

Založil jsem si novou zahrádku a navýšil ji navezenou hlínou o 0,60m kvůli vodě. Jenže co čert nechtěl po rozhrnutí a vyrovnání zeminy se začali tvořit krtince. Krtek řádí o sto šest a já mám z toho hlavu v pejru. Prosím kdo mi poradí jak se krtka zbavit. Má žena je úžasná a jednu radu mi dala, abych ušil krtkovi kalhotky a on pak dá pokoj. Proto dekuji za každou radu.

Odpovědi

@JosefVymyslický Vaše žena má skvělý smysl pro humor :D
To je dobrá rada :D. Chudák krtek, jen si vyrábí domečky a vy mu je chcete zničit. To je jak ta část s Krtkem, kde si stále hrabe krtinec a ostatní zvířata mu neustále berou hlínu a tak ho musí vyrábět stále znovu :D

@JosefVymyslický Vaše žena má skvělý smysl pro humor :D

Doporučil bych určitě expanzní likvidátor hryzců a krtků. Koupíte zde: http://www.kentaurzbrane.cz/expanzni-likvidator-hryzcu-model-w2/ Je to na slepé patrony 9x17mm. Krtkovi nepomůže ani to, že před sebou hrne hlínu.

Také jsme si koupili odpuzovač krtků a zatím dobrý, ale asi je lepší použít něco k němu (něco smradlavýho). Odpuzovač máme z obchodu http://www.odpuzujeme.cz/odpuzujeme/eshop/2-1-Odpuzovace-krtku/0/5/230-Solarni-odpuzovac-krtku-hrabosu-hryzcu-vibracni-s-LED-lampou-MR13SL

Dílčí úspěchy v lítém antikrtčím boji jsme dosáhli pomocí tablet naftalínu, které jim zasouváme do čerstvých děr v krtincích. Určitě jim nevoní, protože je vyrývají ven z děr, ale my nepovolujeme a strkáme jim je zpět. Přetahujeme ses nimi tak nějakou dobu a oni to obvykle vzdají a stěhují se k sousedům. Jsou ale parchanti, kteří se nedají a potom je každá rada drahá. Náš děda sedával na verandě a hlasitě jim nadával, někdy to zabralo také. Pokřikoval (v liché hodiny) \\\\\\\"Krtek - pítomec, krtek - pítomec\\\\\\\", přičemž zejména slovo pítomec (s dlouhým í) mělo onen zázračný účinek. Zkuste.

Naši krtci jsou zřejmě taky hluší. My máme přesně ten samý odpuzovač a dělají krtiny přímo pod ním. Teď tedy máme asi měsíc pokoj a mohu potvrdit, že PEPO jim vůbec nevoní. Střídám pevné a tekuté PEPO a zatím to funguje.

Závidím Míšovi kvalitní solární odpuzovače krtků. My jsme si pořídili dva v prodejně TV product a velice pěkně zvučely celé léto. Ovšem naši krtci jsou asi úplně hluší, protože krtince dělali těsně vedle těch našich odpuzovačů...

My jsme si pořídili v Německu solarni odpuzovac krtku.Je to skvela vec-uz je rok na zahrade nemame a ani jsme jim neublizili.

podpalovač PEPO odpuzuje krtka nebo chloramin namočit hadr a nacpat do diry

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat