Plašič

Prosím, zda má někdo návod, jak udělat z PET lahví plašič na tyči na ptáky, krtky a ostatní.

Odpovědi

Prosím napíše mě někdo jak se jmenují rostlinky, které mohu nasázet do okrasné zahrady? U sousedů mají asi 8 koček a já mám vše zničené. Slyšela jsem, že jsou rostliny, které odpuzují kočky.Děkuji předem.
Tak tyto rostliny by mě samotného velmi zajímaly.

Dobrý den, k ochraně zahrad a pozemků před zvěří a ptactvem doporučuji Zvukový alarm - odpuzovač, Kieferle M1 na nábojky 9x17 mm. Seženete zde: http://www.kentaurzbrane.cz/zvukovy-alarm-odpuzovac--kieferle-m1-na-nabojky-9x17-mm/

Stando, také je mi z Vás smutno, omyl, je mi z Vás zle. Jste pro mě nepochopitelný člověk a jsem rád, že Vás nemám za souseda a nemusím Vás více poznávat.

Mně se osvědčil odpuzovač ptáků viz shop http://www.odpuzujeme.cz/odpuzujeme/eshop/0/0/5/2200-Plasic-ptaku-elektronicky-odpuzovac-SB-2001 Nechci nic střílet a zabíjet.

Máte někdo ověřený způsob plašení datlů a strakapoudů ?
Zachutnalo jim zateplení z polystyrénu. Nevím, jak fungují el.plašiče nebo ultrazvukové.Cena je u nich dost vysoká a nevím, jestli to není jen vyhození peněz?Prozatím nám z domku visí CD ( jak v autobazaru),chci je sundat,ale co použít místo nich?Prosím poraďte???Nebo nevíte , kde je možno najít návod na sestrojení levnějšího plašiče ptáků než se prodává?
Díky předem za radu.

Prosím napíše mě někdo jak se jmenují rostlinky, které mohu nasázet do okrasné zahrady? U sousedů mají asi 8 koček a já mám vše zničené. Slyšela jsem, že jsou rostliny, které odpuzují kočky.Děkuji předem.

Tak koukám že nikdo skoro nic neporadil.Tak jsem hledala po internetu a asi nejúčinnější se zdají být elektronické plašiče - křik dravých ptáků a pak snad střídat každý měsíc něco jiného - cd, strašák nebo síť přes strom. Ale napadlo mě proč kupovat třeba za 9.000,-Kč zvuk dravého ptáka když se něco podobného musí nechat sehnat jako hudba na cd a pak prostě pouštět (elektrika by vyšla dráž to je možná pravda). Na krtky jsem slyšela kovoké trubky nebo pivní lahve napůl v zemi. Když fouká vítr tak to prý hvízdá. Já jsem vyzkoušela takové ty doutnavé náboje nebo jak se tomu říká a je fakt že se asi na 2 roky přestěhovali k sousedům. LETOS JE SKUSÍM TAKY A NA PTÁKY JSEM SI PŘIPRAVILA TY cd

Na u zahradě mi kálejí a močí toulavé kočky .Poradí někdo jak se jich zbavit ???

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat