Jak levně zapustit a pořídit bazén

Ahoj kutilové , na příští rok si chci pořídit nějaký kruhový bazen a zapustit ho do země.Měl by být o průměru 5 m a hloubka 120 cm .Nyní pořád přemýšlím který (plastový , ocelový ) a nemohu se rozhodnout.Všechny práce bych si chtěl dělat sám abych ušetřil co nejvíc.Moje představa by byla jednoduchá ale ne asi reálná :( (vykopát díru , podklad štěrk na něj písek ,posadit bazen okolo zateplení obsypat to zeminou nahoře udělat dlažbu a hurá koupání :) .Budu rád za vaše názory ,rady atd .Popřípadě kde se dá sehnat levně bazén nebo podobně .Předem bych řekl že nemám peníze na stavbu na klíč :) a ani by mne to pak netěšilo :)

Odpovědi

Myslím si, že v takovém případě by bylo asi nejlepší si nechat bazén od někoho udělat. Svépomocí by to byl běh na dlouhou trať. Já právě také uvažoval o zapuštěném bazénu, ale když jsem zjistil, co vše by k tomu bylo potřeba a kolik by to stálo, tak jsem od toho dal raději ruce pryč a pořídil si nafukovací bazén. Ten se mi povedlo najít za velmi dobrou cenu tady https://www.vybavzahradu.cz/kategorie/nafukovaci-bazeny-486/

My jsme pořizovali bazén od Albixonu, se vším všudy, od zapuštění po zastřešení a za tu službu za super cenu.

Velmi Vám děkuji za tento užitečný odkaz: http://www.morkus-morava.cz/bazeny.html Také jsem hledala nějaké levné řešení jak mít bazén a přitom nezaplatit tolik peněz! Navíc když mám tak šikovného muže, který rád takové věcí tvoří! Jestli máte někdo již zkušenosti s těmito bazény vyrobenými svépomoci tak tady napište prosím. Zajímalo by mě, zda jste nakonec využil tyto plechy a zda to šlo dobře postavit a také jak to vypadá a funguje?

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat