Zahradní nábytek

Rád bych si pořídil zahradní nábytek a chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá s touhel firmou zkušenosti.

Odpovědi

Andrea: objednávala jsi něco z toho zelenehoudoli? Jak je to s dopravou a kvalitou zboží?

Nábytek musím vždy vidět na vlastní oči, asi bych si po internetu nevybrala.

K venkovnímu posezení venku by neměl chybět slunečník! Pokud se Vám třeba roztrhl, tak jako nám, tak se po nějakém pěkném, novém můžete podívat třeba sem https://slunecniky.nabytker.cz/ Mě se docela líbí HAPPY GREEN ale cena je trochu dost vysoká. No, ještě tedy uvidím…

já zase objevila stránku https://www.zeleneudoli.cz/ . Mají tam neskutečně pěkné věci pro dům a zahradu.

Nábytek pravidelně vybírám na https://inhaus.cz/bydleni/zahradni-nabytek/ Nabídka je opravdu velice velká. Naposledy jsem tam vybral zahradní gril a naprostá spokojenost.

Já si nechal udělat krásný zahradní nábytek na míru od našeho místního truhláře a jsem nad míru spokojen. Dřevo krásný, práce krásná.

Asi bych se nebála objednat přes internet. Ale nepřemýšleli jste o nábytku z palet, soused si teď sám nábytek vyrobil a bypadá to opravdu krásně, do zahrady to nádherně zapadá. Např. tady - http://zahradnidenik.cz/2017/04/23/palety-jako-nekonecny-zdroj-inspirace/. Zbývající palety je pak možné využít třeba do záhonku.

podle čeho jste záhradní nábytek vybírali? Nebáli jste se objednávat ho po netu?

Pokud se jedná o nábytek, který bude vystavován těžkým podmínkám venku tak bych asi zvolil ratan nebo kov, my jsme kupovali jeden ratanový a druhý pak dřevěný na chatu tady: https://gardenplanet.cz/k/zahrada/zahradni-nabytek/zahradni-sety/ a nemůžeme si jej vynachválit. Nábytek vydrží být pořád venku a i nešetrné zacházení dětí :)

Já za sebe mohu doporučit zahradní nábytek od http://123market.cz/zahradni-nabytek-15. Máme celý zahradní set a taťka zahradní domek a jsme spokojení. Mají velký výběr a nakoupíte tam levně.

První Předchozí 1 2 3 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat