barvy v ložnici

přítelkyně je trochu "ulítlá" na barvy a chce vymalovat ložnici světle modrou a k tomu fialovou, já tvrdím, že to bude studené a neútulné, co vy na to?

Odpovědi

prosím o radu, zda se hodí do ložnice: dvě stěny šedé a dvě žluté. Mám ráda žlutou, chtěla bych to nakombinovat s jinou barvou, ale nevím jakou.

barva muze byt sv.modra a doplnky bile,nebo nadech do ruzova a koskovane cervene a modre povleceni,sv.zeleny nadech k tmavsi mu nabytku hlavne zalezi na dalsich odstinech.

zdravím, taky přemýšlím jak vymalovat ložnici. ted máme světle modrou s bílou, a je to HRUZA. vubec se necitim dobre a pohodlne. mam radeji teple barvy. Napadla mě kombinace světle a tmavě šedé. mám ráda jednoduchost a originalitu. navíc, takhle bych mohla konecne barevne kombinovat ostatní doplnky jako zavesy, povleceni, polstare apod. ... co vy na to? nabytek v loznici zustava ale bilej... a pres jednu stenu je krasna vestavena skrin se zrcadlem po celé ploše. :-) co vy na to?

modrá s kombinací žluté je taky moc pěkná

Od dob, kdy jsem četla Rychlé Šípy v nich fialový přízrak Baby Jeremiášky, nesnáším fialovou. Nastěhovala jsem se k příteli a odmítám spát v totálně fialové (i na stropě) ložnici. Na člověka to tam spadne jak balvan. Je tov kombinaci (dva mega trojuhelniky na protilehlych stenach) prave s modrou a je to opravdu děs!!

modrou jsme měli,připadala jsem si tam jak na bazéně,teď máme ložnici,zlato žlutou+ fialkovou,je to moc hezký,útulny a hřejivý,jsem taky ulítlá na barvy.Do fialové bych šla do modré už ne-čistě můj názor.

Prosím o radu jakou barvou vymalovat ložnici,koupila jsem si čtyřmetrovou skřínovou stěnu, okno je na východ.
Přemýšlím o sytě vínové nebo oranžové. Děkuji za názor

Dobry den ,mam přehoz na postel světla modra a ložnice mam v severu,prosim o radu jaká barva bude lepši do ložnice ,fialovou nechcí.dikí

Dobrý den.Máme v plánu vymalovat ložnici.Nábytek máme v barvě třešeň.Prosím o radu,v jaké barvě koupit koberec a na jakou barvu vymalovat zdi.Předem děkuji za radu.

Dobrý den,právě dokončujeme půdni vestavbu a řešíme dilema s naší ložnicí.Místnost je velká,takže výklenek v místnosti,kde budou postele je vymalován šeříkově fialovou barvou a nevíme jaky koberec k tomu.Vybraný máme světle hnědý s mírně oranžovou hodí se to k té fialkové???Prosím poradte co fialková a hnědá????

První Předchozí 1 2 3 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat