Jak vybrat povlečení?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat -zjistil jsem, že existuje celá řada materiálů, z kterých se povlečení vyrábí. Mohli byste posím poradit, které vybrat? Nějaké příjemné :-) a levné.

Odpovědi

To my jsme nedávno vybírali povlečení synovi, takže jsme se vedle toho aby bylo vyrobeno ze stoprocentní bavlny koukali i na jeho design. Přecejen dětské povlečení by mělo mít na sobě i nějaké hezké obrázky, a tak jsme mu objednali z https://www.vesna.cz/detske-povleceni oblečení s dinosaury, které má tak rád.

Dovolím si tvrdit, že se v ložním povlečení trochu vyznám a za mě je naprostý základ bavlněný materiál..., pokud si ale můžete dovolit zaplatit více, tak bych vyzkoušela i saténové. Samozřejmě pak záleží i na barvě, aby ladila do interiéru a dalších aspektech, hodně a za rozumnou cenu toho najdete třeba tady https://slevato.cz/kategorie/bydleni/domacnost/bytovy-textil/lozni-povleceni

Bavlněné povlečení nebo saténové,ovšem to je dražší a nakupuji povlečení v obchodním domě Kika.

Každému je příjemné něco jiného, já osobně mám radši bavlnu. Někomu se zase líbí satén, krep se zase nemusí žehlit,navíc krepový bývají celkem levné. Velkou nabídku mají tady: https://favi.cz/produkty/kategorie/lozni-povleceni a navíc to mají rozdělené podle materiálů :) ale pokud nevíte, co je Vám příjemné, doporučuju zajít do obchodu a materiály si ošahat :)

Všechno je to o materiálu, jak píše Johanka. Každému sedí něco jiného. Klasika je flanek z bavlny nebo krep, který se nemusí žehlit (pro někoho výhoda). Dneska existuje více druhů stejného podle přidávaných příměsí (celulóza, mikrovlákno) a tím pádem jsou pak i trochu odlišné vlastnosti (např. držení tepla). Mně vyhovuje damašek - ZDE

Materiál? Jedině bavlna. Umělé příměsy nebývají moc vhodné, člověk se víc potí a tak. Pak záleží, jakou máte představu o její úpravě. Krep je praktický - nemusí se žehlit. Flanel? Ten je pro zmrzlíky :) Pak je satén, nemyslím, ten lesklý, studený a lepivý, ale bavlněný satén. To je už ale luxus, kterej si člověk musí zaplatit!!! Já jsem si ověřila kvalitu výrobků českýho výrobce Morango, k němu se vracím s důvěrou.

Výborné zkušenosti mám se dvěma eshopy s www.store24.cz, je to internetové obchodní centrum, které nabízí od povlečení bavlněného, krepového, flanelového všech rozměrů, solidních cen a hlavně pouze českých výrobců, přes prostěradla jersey, froté a flanelové mnoho barev a gramáží po kompletní bytový textil, DVD s cvičením, pohádkami, Večerníčkem, kosmetikou a hračkami Radio Player. Druhy obchod je www.krepove.cz, které se specializuje na prodej krepového povlečení a froté prostěradel, ale také na bytový textil a především na dětské zboží a naposled co jsem viděla tak i plyšové hračky.

Zdravím Tak zajisté že existuje nejrůznější druhy a typy nejrůznějších materiálů. Či by jste chtěl opravdu kvalitní povlečení či se jen mrknout po dalších a mnohých typech či druzích povlečení tak určitě navštivte kvalitního prodejce a obchodníka POSTELE OSTRAVA http://posteleostrava.cz/ Který je vyškolený ve svém oboru a jejich dokonale proškolený personál vám je schopen pomoct a poradit při vašem nákupu či poradit při vašem vlastním výběru... Vřele tedy doporučuji všem...

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat