Obnova poškozených desek stolů

Potřebuji opravit lakovannou desku jídelního stolukterá celá časem popraskala,myslím že lak byl nekvalitní ačkoliv celkově stůl vyhovuje.Potřebuji poradit jak nejlépe odstranit starý poškozený lak/při broušení se povrch brusky zanese následkem ohřevu laku,brusný povrch ucpe/.A čím stůl natřít po odsranění staráho nátěru aby se problém neopakoval.Myslím že tento problém se týká mnoha spotřebitelů novodobých stolů,staré výrobky vydrželi několik generací.Prosím vyjádřete se víc lidí víc ví.

Odpovědi

Dobrý den,, prosím nevíte jak pomoci. Mám kuchyňskou desku, která je škráblá. Ne hluboko, ale je to vidět. Materiál je umělý, nevím. Je kupovaná z ikei. Děkuji za radu.

napište co vás trápí a já vám rád poradím www.malovaninatirani.webnode.cz

Dobrý den,prosím o radu,jak opravit desku jídelního stolu.Zřejmě od horkého hrnečku se udělala bílá skvrna a nevím čím jí odstranit.Ráda bych měla stůl bez ubrusu a neumím si s tím poradit.Pokud víte,tak mi prosím poraďte.

Poraďte mi kdo máte zkušenost jestli je vhodná úprava omšelé opotřebované pracovní desky kuchyně přelepením samolepící folií. Předem děkuji za zprávu.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat