Lemovka a dřevotříska

Dobrý den, chci se zeptat - jak správně oříznout nažehlovací lemovku na dřevotřísku, když dřevotříska má tloušťku menší než lemovka? Dělám to hobby-knifem, ale nedosahuju takových kvalit a přesnosti jako u zakázkového nábytku. Jak se to dělá, je na to nějaký nástroj?

Odpovědi

Rada bych se zeptala na dum zhotoveny z drevotrisky zda je problematicke stavebni povoleni, jak nejlepe a nejdrie si jej vyridit co je vse k tomu treba a kolik takovy dum muze stat?Dekuji.

No a abych nezapoměl na již zmiňovaných stránkách se dá koupit snad úplněvšechno pro výrobu nábytku. Honza

Prosím o radu chci si sám spravyt strop jelikož renovuju a chtěl bych použít dřevotřísku nebo osb strop bych tím chtěl snížit asi o 10cm tím musím asi použít nějaké latě nebo hranolky??prosím poradte jak správně nato a kolik zhruba stojí dřevotříska a ty latě nebo hranolky strop mám z rákosí co se dříve dělalo tak na to moc nechci sahat a řešit tak to za odpověd předem děkuji.

Dá se půlkulatým pilníkem oříznout hrana a začistit jem. brus. papírem ale nejlepší způsob je zalamovací nůž když se položí na plocho tak to jde samo nejlépe to jde ihned po zažehlení hrany

ahoj, na doporuceni znameho truhlare pouzivam normalni ploche dlato...a na konec zacisteni smirkovym papirem, jde to dobre, vysledek je pekny, ale chce to cvik. jinak kdyz vyrabi nabytek, tak pouzivaji nejakou masinu...videl jsem to v obi :-)

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat