Dětský pokoj

Dobrý den,můžete nám někdo poradit s přestavbou děstkého pokojíčku? Chtěli bychom to stihnout do Vánoc jako překvápko. Naše představa je jen že by měl být ve stylu Barbie, takže doplňky růžové, Barbie. Nemáme ale představu jakou barvou vymalovat, jestli se i na stěny hodí růžová (když budou doplňky růžové), nebo bílá (ale to je asi moc obyčejné), nebo růžová jen do poloviny stěn zakončené bordurou Barbie a nahoře bílá... Vůbec taky nemáme představu jakou zvolit barvu koberce, jestli taky růžový nebo nějaký jiný, popř. by se hodila i rada jak uspořádat nábytek (ten bude nejspíš jen v buku se samolepkami Barbie). Za každou radu předem moc děkuji.

Odpovědi

Dobrý den, určtitě bych kombinoval bílou s růžovou s tím, že by se to nemělo s růžovou barvou moc přehánět. Možná bílá výmalba a nějaké růžové samolepky na stěny, nebo stěny jen velmi lehce růžovou, případně některé narůžovo a jiné nabílo. Nábytek ve stylu Barbie do dětského pokoje jsem nedávno kupovala zde https://i-mimi.cz/438-detsky-nabytek a jsem s ním alespoň prozatím spokojená. Ale mají jen omezený výběr, takže záleží, co všechno chcete kupovat.

Dobrý den, určtitě bych kombinoval bílou s růžovou s tím, že by se to nemělo s růžovou barvou moc přehánět. Možná bílá výmalba a nějaké růžové samolepky na stěny, nebo stěny jen velmi lehce růžovou, případně některé narůžovo a jiné nabílo. Nábytek ve stylu Barbie do dětského pokoje jsem nedávno kupovala zde https://i-mimi.cz/438-detsky-nabytek a jsem s ním alespoň prozatím spokojená. Ale mají jen omezený výběr, takže zá

Díky za tip, je zde i pro menšího i pro většího...dělali jsme nový pokojík, nechali jsme pracovat truhláře a nejvíc jsem nadšen z úchytek vybírali jsme dětské a mohu doporučit tento zdroj, vyměnili nám bez problému za jiné, a jsou perfektní gumové ... https://www.loomah.cz/detske-uchytky/

já bych zase vymalovala bílou barvou a nábytek do nějaké přírodní barvy, oživila bych to jenom doplnkami. Když se vám to za par let líbít nebude a taky to nebude moderní, vyřešíte jenom nové doplnky

Já doporučuji hlavně barevnost a dětské motivy, já malému koupila tady to povleční mašinky tomáše https://www.dante.cz/Detske-povleceni/ a malý je nadšenyý vždy jak jde spát a nedělá ani scény :-)

Zařizování dětského pokojíčku je jedna z nejkrásnějších věcí, které vás p ři vychovávání dítěte čekají. Ani se to nedá popsat, to se musí zažít :)

Děkuju moc za tipy. Určitě něco vybereme.

Já jsem dekorace pořizovala na https://www.hezkydetskynabytek.cz/ a můžu doporučit. Vše kvalitní a hezky provedené. Kupovala jsem tu lampičky, závěsy a koberec.

Dcera má v pokoji tuhle https://luxprim.cz/interierova-svitidla/stojaci-lampy/1449-stojaci-lampa-pastel-power.html Máme i stejnou lampičku. U Laury má opravdu úspěch.

Jaké mají vaše holčičky lampy v pokojíčku. Hledám nějakou stojatou lampu pro 6-ti letou holčičku.Děkuji za tipy.

První Předchozí 1 2 Poslední

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat