Únik vody z nádržky WC

Dobrý den! Mém splachovadlo s nádržkou na míse a dlouhodobě se potýkám s drobným průtokem vody.JIž jsem vyměnil veškerá těsnění na odtoku z nádržky,zkoušel jsem různá nastavení splachovače ,různou výšku hladiny,různou polohu víka splachovače atd.Napoštěcí ventil funguje jak má.Jsem dost zručný kutil, ale s tímto si už nedokážu poradit.Může mě někdo poradit v čem je problém?

Odpovědi

dobrý den, máme zřejmě podobný problém: wc protékalo, když přítel vyměnil vnitřek nádržky, všechny součástky nové, dle návodu na nich, zčala z ní vytékat voda. nádržku jsme několikrát sejmuli, všechna těsnění překontrolovali, nasadili zpátky, vše utáhli. voda přesto teče - většinou z pravého šroubu spojujícího nádržku s mísou a z ústí nádržky do mísy. instalatérovi se zřejmě nevyhneme, ale přesto - existuje něco, co bychom mohli udělat před tím? děkuji!

když spláchnu voda se napouští do splachovadla,jakmile je nádržka plná,začne voda vytékat do mísy,ale splachovadlo se nepřestane napouštět,na obrázku je vidět kudy voda teče-ze 2 míst,vedle sebe.přestane to když šťouchnu do toho plováku uprostřed a do toho plováku,který se dá šroubovat co je na tom rameni,ale už mě to unavuje . můžete mi prosím poradit děkuji

zdravím všechny potřebuju poradit jak se dostanu k plovaku a do nadrze na vodu u zachodu kdyz ji mam za zachodem a zvrchu se macka ??

Ideální je všechno rozebrat, vyčistit, odstranit vodní kámen a vyměnit těsnění za nová - pak není jediný důvod aby to protékalo. Většinou ty gumový těsnění po čase ztvrdnou a musí se dát nový - měký.

DOBRÝ DEN, mě se děje to samé se záchodem,protéká a protéká,zkusila jsem také seřídit co se dalo,protéká ventilem,vyměnila jsem všechna těsnění, ale protéká stále dál,jediné řešení je nový záchod,na který momentálně nemám,nebo prostě zastavit stdenou vodu,přes noc to jde dělat, ale ve dne mě to celkem unavuje stále dokola napustit,spláchnout a zase zavřítt vodu,byl tady i instalatér,tedy dle mého názoru odborník,ale ten mi řekl,že to tato záchody prostědělají,ale zajímavé na tom je,že v práci máme tytéž záchody a mnohem starší a neprotéká ani kapka,kolega mi vysvětlil,jak se má všechno seštelovat,ale nejde to,děkuji SIMI

Nejak jsem nepochopil zda vam voda proteka do misy a nebo stale priteka ventilem. V obojim pripade je snadna pomoc. Mejte se.

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat